Pressfrukost, träning och pizzamiddag

Skrevs den

Enligt min gravidapp Preggers är Knuts lillasyskon stor som en något större vattenmelon. Är alltså i vecka 41 – hur knäppt är inte det?

Men istället för att vara hemma och bli uttråkad kan jag ju faktiskt passa på att sysselsätta mig med roliga saker. Började dagen med en pressfrukost. Knut frågade: ”Mamma, är pressfrukost något som man som gravid gör? Gick du på pressfrukost när jag var i din mage?” Som sagt, många frågor har den där pojken.

Efter frukosten blev det lite häng på stan innan jag åkte till gymmet för ett PT-pass med bästa Anna. Fatta att jag kan träna som höggravid – och att det känns så himla bra. Inte ont någonstans, bara en stark kropp som orkar. Är så tacksam för det. När jag var klar mötte jag upp Matte på stan och vi gick till en ny favoritrestaurang på Sibyllegatan, Meno Male som serverar äkta Napolitanska pizzor.

Jag tog en trädgårdspizza med alla möjliga grönsaker på medan Matte satsade på en klassiker med olika ostar och tomater.

Nu vilar jag på soffan medan Matte är och hämtar vår skatt som hängt hos sin barnvakt och kompis Mariann. Åh, som jag saknat den där stora, lilla pojken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *