När känslorna tar över

Skrevs den

Knut ligger i sin säng och lyssnar på Bröderna Lejonhjärta, Maj ligger och snusar i stora sängen och Matte är påväg hem från city. Själv ska jag alldeles strax lägga en ansiktsmask, koka en kopp te och sätta mig i soffan för att läsa. Först vill jag skriva lite här, i min älskade blogg som jag saknar. För visst är ni några som läser fortfarande?

Den här dagen går inte till historien som den roligaste. Jag kände det redan när jag vaknade, alla känslor liksom kändes och tog för mycket plats. Jag har varken haft tid eller lust att berätta om det som varit jobbigt, tänker att det ibland kan vara bra att låta saker och ting få ta tid. Ibland är det bra att fundera själv, det är dock inte min starka sida. Jag brukar vilja berätta och sätta ord, då är det lättare att lämna.

När jag hamnar på botten, som idag, är det bara en sak som funkar och det är frisk luft och motion. Två timmar var jag och Maj ute. Vi gick min favoritrunda längs Kottlasjön. Alldeles stilla, tyst och det doftade så gott, som om naturen förbereder sig. Jag har säkert gott den här rundan hundra gånger.

En reaktion på “När känslorna tar över

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *