Min bästa onsdag

Skrevs den

När jag berättar för folk jag möter om mina onsdagar är det många som frågar hur jag orkar. Eller så tycker de att jag är duktig. Visst, den kan kännas maffig men det är den här dagen som ger mig energi för resten av veckan.

Jag jobbar som vanligt, mellan 08:30-16:45 ungefär. Sen småspringer jag till tunnelbanan för att åka till gymmet i Råcksta. Där väntar min PT (tips! Följ henne på instagram, @strongermamatraining heter hon) och så tränar vi ett pass mellan 17:00-18:00. När vi är klara tar jag tunnelbanan till Östermalms torg där Stockholms bästa kör finns. Vi börjar 18:40 och håller på till 21:15. Strax innan tio på kvällen kliver jag in genom dörren hemma i lägenheten och är alldeles sprudlande glad. Mitt mål är att prata lite med Matte och snusa på en snarkande Knut innan jag släcker lampan.

Jag tror så här, om man ser till att tanka energi på alla håll så orkar man med sådana här dagar. De där berömda kakbitarna. Jag ser till att umgås med rätt människor, ha en god känsla i kroppen och själen (japp, den där gnistan måste finnas där) och göra saker jag tycker om. Det är då det funkar. För mig iallafall.

2 reaktion på “Min bästa onsdag

  1. Anna

    Du är fantastisk finaste Hannah ❤️ Underbart att få möjligheten att coacha dig i din träning (och att numera även vara din vän)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *