Kvällsbloggen

Skrevs den

Jag ligger på vår fluffiga flokatimatta som vi har i sovrummet. Dricker en kopp kvällste och känner mig så lugn. Knut sover i sin säng och lilla Maj snyggsnarkar (ni vet, när det kommer ett litet ljud på utandningen) från moseskorgen.

Det har varit en rätt så bra dag. Jag och Matte har insett att det bästa vi kan göra för familjen är att vi delar upp oss nu som då – annars blir det så intensivt. Jag älskar att hänga med min familj, men ibland blir det för mycket av det goda som det så fint heter. Därför bestämde vi för att göra grejer på varsitt håll. Matte och Knut drog ut på en cykeltur medan jag och Maikku promenerade. Sedan träffades vi gemensam lunch i en lekpark, en superbra lösning som passar för oss och våra behov. Just nu iallafall.

Förutom utomhusaktiviteter bestämde vi oss för att boka en resa till Åland. Vi hade tänkt åka på fredag, men fick plötsligt en sån akutlängtan så nu blir det att vi åker imorgon istället. Jag är så tacksam över att Matte känner så mycket för det där stället. Ska göra allt jag kan för att barnen ska få samma känsla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *