En bättre måndag

Skrevs den

Det har sannerligen varit en bra dag. Dagen började med att jag och Knut steg upp extra tidigt för att duka fram frukost till Matte, han fyller 35 år idag. Sång, paket, lyxfrukost och en massa kramar senare åkte jag till kontoret på Torsgatan. Var hemma tre dagar förra veckan så det kändes bra att checka in på jobbet igen. Hann med några förmiddagsmöten och artikelkorr innan jag begav mig till Downtown Camper. Spalt PR hade bjudit in mig till ett lyxigt lunchevent med Silhoutte, vilket passar en glasögonorm som mig alldeles perfekt. De visade säsongsnyheter medan vi fick njuta av en lättare lunch.

Så många coola bågar som kommer i vår.

Runda, metalliska och mörkt glas – mina favoriter!

Stockholm bjöd på ett riktigt pangväder. Lite kallt kanske, men sol och klarblå himmel. Jag känner verkligen att våren är på ingång. ÄNTLIGEN!

När jobbdagen var över åkte jag till förskolan för att hämta Knut. Jag tror på allvar att han var gladaste ungen i kommun för som han kramade om mig och kvittrade som första vårfågeln. Den här dagen slutade lika bra som den började, så himla tacksam för det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *