Hur det är och hur det var

Skrevs den

Hej bloggen! Åh, det är så mycket som händer just nu och det är inte meningen att den här sidan ska kännas tråkig. Som sagt, jag får vara med om mycket just nu och den lilla tid som finns över väljer jag att hänga med de två bästa: Matte och Knut!

Det är en hektisk period på jobbet. Några kollegor som är sjuka så de senaste dagarna har jag nästan skrivit samma mängd artiklar som tre personer vanligtvis gör. Galet men så roligt! Här är förresten en fin sida som jag gjort för Kappahl som ville synas i Damernas Värld:

Tänk att jag nu får skriva för mitt favoritmagasin – en härlig känsla!

Men jag ska inte klaga. När jag tänker på hur de var för ett år sedan. Det var då det började gå utför och jag visste varken ut eller in. Jobbade som en galning och funderade vad jag gjorde för fel som inte kunde släppa det. Mitt jobb tog liksom över all min tid. Det fanns med mig under alla mina promenader, terapistunder, som en oskön polare under kompis- och familjehäng och såklart hängde det över mig som en blöt filt under nätterna. Det är inte så det ska vara, jag vet det. Men det tog ett år för mig att förstå det och trots separationsångest från mitt drömjobb börjar jag nu inse att jobbet inte är allt. Man lever inte för att jobba! Men visst, ibland blir det lite mörkt och jag fastnar i tankar som gör mig illa. Jag kommer nog aldrig att glömma eller acceptera det som hände, men förhoppningsvis bleknar det med åren.

Jag har det bra nu med härliga och snälla kollegor som ger mig energi varje dag. Att återigen få längta till en arbetsplats är så skönt. Är så himla, himla tacksam för det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *