Till lilla ”Lady”

Skrevs den

Middagsgästerna har gått, Knut sover, diskmaskinen surrar och jag har precis intagit soffläge. Så himla härligt med helg, känner mig lite trött efter första jobbveckan. Men jag kan inte riktigt somna ännu, för i skrivande stund är det någon som är så pigg och glad. Det är verkligen full fest i min mage.

Igår kväll, innan vi skulle somna, låg vi och tittade på din storebror. Den där perfekta pojken som gjorde mig och Matte till en familj. Som liksom gör att hjärtat sprängs av kärlek. Att vi ska få en till, DU, det är ju inte klokt.

Knut vill att du ska komma imorgon, han är så ivrig. Vi vuxna vill hellre att du väntar tills snön är borta och fåglarna kvittrar, det är en roligare värld att komma till. Vi lovar. Om din bror fick bestämma skulle du få namnet Lady. Jag är inte lika säker, vill träffa dig först. Jag har sett din profil och du har samma lilla näsa som din storebror. Ni påminner om varandra.

Lilla vän, vad jag ser fram emot att du ska komma till oss. Du kommer som den fjärde pusselbiten och gör den här familjen komplett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *