Kväll hos oss

Skrevs den

Diskmaskinen surrar, Knut har somnat (men Bamse är fortfarande igång), Matte är på yoga och jag har precis intagit soffläge. Skriver en lista för det nya badrum som förhoppningsvis kommer att bli bra och dricker te som Matte gav i present från Chamonix. Vi har som tradition att alltid ge varandra något när man varit på resa, och oftast blir det något ätbart. Han får olivolja från det land jag varit i medan han ger te och choklad – en bra tradition, tycker jag.

Jag är rätt så nöjd med den här dagen. Fick mycket gjort på jobbet, satt i ett kundmöte under förmiddagen och så hann jag luncha med en vän. Kom hem till middagen och en glad familj, gick en kvällspromenad med grannen och fick läsa två sagor för Knut. Han är så rolig för nuförtiden vill han läsa faktaböcker, han vill verkligen veta allt om havsdjur och dinosaurier. Ikväll var det maneter och ryggradslösa djur som gällde. En rolig pojke.

Nåja, så småningom dyker väl Matte upp här hemma och jag har lovat att det då ska finnas ett budgetförslag på badrumsinredningen. Fortsättning följer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *