Vilken kväll!

Skrevs den

Åh, så roligt det var igår. Jag har nog inte riktigt fattat att jag verkligen fick se Eurovision song contest på plats. Sjukt häftigt att vara där och se hur det funkar. En megaproduktion där allt verkligen planerat in i minsta detalj. Alla var så glada och stämningen var verkligen på topp! Här kommer några härligt suddiga partybilder.

Festen började som sagt hos Vass PR.

När vi kom till Globen blev vi serverade en smarrig buffé och massa dryck. Jag känner sällan för att vara bakis så höll mig mest till någon cider och bubbelvatten.

När det var en halvtimme kvar tills det skulle börja gick vi in i arenan för att hitta våra platser. Och vilka platser sen! Ni ser lyckan i Emmas (hon är skönhetsredaktör på Elle) ögon.
Tycker faktist att Petra och Måns skötte sig superbra, vilka proffs de är.

När vinnaren var utsedd (grattis Ukraina!) åkte vi buss till efterfesten. Klockan var närmare två och jag hade blivit sjukt trött så stannade en liten stund innan jag hoppade i en taxi och åkte hem.
Tack snälla snälla Vass och Schwarzkopf för en urhärlig kväll jag aldrig kommer att glömma. Lite trött idag, men så värt det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *